Jellyfish Blog

Optimizare pentru motoarele de cautareOptimizarea motorului de cautare este esentiala pentru oricine vrea sa aiba trafic mare pe site. Chiar daca plasati nenumarate reclame, vizitatorii va vor gasi datorita listarii pe motoarele de cautare.

Search Engine Optimization (optimizarea pentru motoarele de cautare) este procesul de a face paginile de web atractive pentru motoarele de cautare.

Este o realitate faptul ca majoritatea oamenilor care utilizeaza motoarele de cautare se uita doar in primele doua pagini din listarea motoarelor de cautare.

Scopul unei cautari eficiente pe motoarele de cautare este acela ca paginile siteului dvs. sa faca parte dintre acelea care apar primele atunci cand se cauta un anumit cuvant cheie.

Cum facem asta?

1. Amintiti-va ca fiecare pagina a site-ului dvs. e o entitate separata. Trebuie sa aplicati pasii de baza in optimizarea motoarelor de cautare pentru fiecare pagina in parte.

2. Alegeti cuvinte cheie sau fraze adecvate pentru fiecare pagina

Compunerea frazelor conteaza. Din ce in ce mai multi oameni cauta ‘’optimizarea motoarelor de cautare eficienta’’ decat eficienta optimizarii motoarelor de cautare’’. Google AdWords Keyword va poate ajuta sa gasiti cuvintele cheie sau frazele potrivite.

3. Dati fiecarei pagini un titlu adecvat care sa includa cuvintele cheie sau fraza de care vorbeam mai sus. Sunt atatea siteuri care folosesc numele businessului ca titlu pe fiecare pagina.  Este oare fiecare pagina a siteului despre business lor?  Probabil, dar sunt sanse foarte mici ca oamenii sa caute numele businessului.

4. Puneti cuvintele cheie sau frazele pe care le-ati ales in tag-ul titlului paginii, in meta keywords si meta description. Fiti siguri ca descrierea meta este pe cat posibil de atragatoare, pentru ca unele motoare de cautare folosesc aceasta descriere in rezultatele cautarilor unor cuvinte si astfel vor aparea paginile siteului dvs. in fata cititorului.

5. Asigurati-va ca frazele si cuvintele cheie se repeta judicios pe parcursul continutului paginii. Nu va doriti sa exagerati, altfel pagina va fi respinsa ca spam. Cu toate acestea e necesar sa le repetati suficient astfel incat motoarele de cautare sa le considere relevante.

Oricine are un business va va spune ca acestia sunt pasii de baza in optimizarea pe motoarele de cautare.

DaNu

Scor: +5, votat de 5 ori

Loading ... Loading ...

Articole: