Jellyfish Blog

De ce compania dvs. are nevoie de un logo bunDaca logo-ul dvs. arata la fel cu altele, cum ar putea clientii sa-si amintesca de dvs.? Sau cum ar putea sa dea de dvs. noii consumatori?

Un logo bun este esential pentru o afacere de succes. Aveti in continuare cinci beneficii care vin odata cu un logo bun.

 

 

Un logo bun va face o prima impresie buna

 

Inainte de a va bate la usa, de a-si parca masina si chiar inainte de a va suna, potentialii cllienti studiaza logo-ul inainte de a va alege.

Wayne Stuetz, fondatorul Sodfather din White Plains, New York intelege modul in care prima impresie aduce avantaje  “oamenii imi cer mereu cate un tricou cu logo-ul meu pe el. Logo-ul meu este memorabil si odata ce a fost vazut,  nu e usor de uitat.” Atunci cand oamenii isi pot aminti logo-ul dvs., aveti un avantaj .

 

Atrageti noi cumparatori

 

Cumparatorii vad zilnic sute de logo-uri si stiu cand vad unul de neuitat. Trimitand mesajul corect potentialilor clienti, logo-ul va va ajuta sa va aleaga fata de competitie.

Lawn Rangers, din Pearland, Texas au vazut fructele unui logo bun. ‘’ Atunci cand clientii vad logo-ul nostru pe foile de estimari, pe camioane si pe site, se simt bine in legatura cu noi, spune coproprietarul  Aaron O’Donley. ‘’Si daca e ceva ce puteti sa aratati potentialilor clienti astfel incat sa-i convingeti ca asteptarile lor vor satisfacute, se vor indrepta spre competitie. Logo-ul nostru ii va convinge.’’

 

Iesiti in fata competitiei

 

Rasfoiti spre ex. cartea de telefoane pagini auri si veti vedea ca potentialii clienti au la alelgere o varietate larga de companii. Veti vedea, de asemenea, logo-uri ce ies in evidenta.  Diferentierea de competitia dvs. este vitala in castigarea clientilor de partea dvs.

Folosirea orignala a culorilor, cuvintelor, formelor si fonturilor va poate scoate logo-ul in evidenta.

 

Pastrati clientii fideli

 

Serviciile de buna calitate reprezinta cheia ce va tine aproape clientii. Dar de ce se intampla atunci cand apare un competitor in camioane stralucitoare, cu angajati ce arata impecabil, cu un look profesional si promisiuni de a se potrivi serviciului dvs.? Daca imaginea dvs. nu e la fel de buna, e posibil ca aceasta companie concurenta sa fie tentanta pentru clientii dvs. Nu ajungeti in aceasta situatie! ‘’ Un logo bun convinge clientii prietentiosi ce cauta cu dvs o relatie loiala, pe termen lung sa va aleaga pe dvs. in fata competitiei. ‘’

 

Castigati incredere prin profesionalism

 

Ce-i convinge pe clienti sa aleaga o companie? Deseori e vorba despre profesionalismul business-ului.

‘’Oamenii vad logo-ul nostru profesionist si vad ca suntem aici an de an si asta construieste incredere.’’ spune Tina Zoltan, detinatoarea Oak Leaf Landscape din Groveland Florida. ‘’Daca putem transmite profesionalism prin intermediul logo-ului nostru, s-a realizat o mare parte din munca noastra.’’

DaNu

Scor: +3, votat de 3 ori

Loading ... Loading ...

Articole: