Brandul reprezinta totalitatea perceptiilor unui consumator asupra unui produs sau a unei companii. Brandul nu este reprezentat doar prin logo, obiectivul sau domeniul de activitate al companiei. Un brand eficient trebuie sa transmita clientului cine esti, ce faci si cum faci.

In ultimii ani, prezenta oricarei companii pe internet a devenit obligatorie. Aceasta prezenta nu poate sa se realizeze in orice fel. Ea trebuie sa constituie o cale prin care consumatorii vad in compania ta ca fiind singura ce furnizeaza o solutie pentru problemele lor.

Cateva dintre beneficiile unei colaborari cu noi:

1. Imaginea firmei va fi asimilata si contopita in siteul dumneavoastra.

Cand vizitatorii ajung pe site, ei vor sti imediat cu ce te ocupi. Siteul va fi construit in asa fel incat sa transmita cele mai bune mesaje intr-o maniera care sa le asigure vizitatorilor cel mai sporit confort.

2. Te vom invata cum sa-ti creezi fani.

Majoritatea siteurilor incearca sa genereze cititori, vizitatori sau useri. Noi te invatam sa faci mult mai mult. Iti vom arata cum sa-i transformi pe toti acestia in fani. Fanii au o parere mult mai buna despre afacerea ta. Tot ei vor recomanda aceasta afacere si prietenilor sau colegilor, te vor urmari cu atentie in activitatile intreprinse si nu in ultimul rand vor cumpara mai mult.

3. Iti vom arata ce trebuie sa faci pentru ca siteul tau sa devina, intr-un scurt timp, un punct de referinta pentru domeniul din care face parte.

4. Te vom invata cum sa-ti promovezi imaginea pe toate canalele de socializare si care este cea mai buna abordare pentru fiecare canal in parte. (Facebook, LikedIn, Twitter, Youtube, etc.)

5. Trucuri de folosire a newsletterului

Pozitionarea unui mesaj, descrierea produsului tau si informatiile pe care le furnizezi intr-un newsletter sunt caracteristici foarte importante pentru succesul unei astfel de campanii.

Informatii

  • Cristinescu Marian
  • Manager general
  • (+40) 751064455
  • cristinescu.marian@jellyfish.ro
  • contact@jellyfish.ro
  • Jellyfish SRL, str. Smeurisului, nr. 1, Timisoara, Romania