Marketing Online

Este foarte important pentru afacerea dumneavoastra sa obtina o vizibilitate online cat mai buna, indiferent daca ea satisface nevoile unor consumatori obisnuiti sau unor companii, daca clientii tinta sunt la nivel national sau local sau daca vanzarile au loc direct sau prin alte modalitati. Echipa noastra va lucra cu dumneavoastra pentru a crea o campanie online dirijata doar pentru rezultate. Vom integra cele mai bune tactici si metode de marketing pentru motoarele de cautare, platformele de socializare si email.

 Oferim servicii sepcializate de marketing online cu sunt: email marketing, search marketing si social media marketing.

Potrivit unui nou studiu cu privire la principalele activitati pe internet, trimiterea de emailuri este principala activitate online pentru cei ce folosesc internetul. Jellyfish va ofera solutii de design, administrare si trimitere a emailurilor. Veti beneficia de un cont pe o platforma de emailing de unde veti putea vizualiza statistici despre campania pe care o desfasurati. Printre statisticile disponibile, cele mai importante sunt:

 • numarul de persoane la care se trimit emailuri;
 • rata de deschidere a emailurilor;
 • rata de click-uri pe linkurile din interiorul emailului.

Printr-o simpla apasare a unui buton, poti trimite in cateva secunde, mii de emailuri oriunde pe glob. Fie ca doriti sa anuntati un nou produs sau serviciu, sau sa va tineti la curent vizitatorii/clientii cu ultimele informatii aparute pe siteul dumneavoastra, emailul reprezinta una dintre cele mai de succes solutii de marketing.

Email marketingul ajuta companiile de orice marime sa dobandeasca mai multi clienti, sa convinga fiecare client sa cumpere mai multe produse, sa transforme potentialii clienti in vanzari, etc. Cel mai important avantaj al utilizarii emailului este costul foarte mic de exploatare.

Va putem ajuta cu:
 • Alegerea unui serviciu optim de email marketing;
 • Configurarea acestui serviciu;
 • Design newsletter;
 • Design email template;
 • Implementare formular de retinere a informatiilor de contact pe site;
 • Crearea unei baze de date cu clientii dumneavoastra;
 • Administrarea si exploatarea corecta a bazei de date.

 

Search marketingul este o parte a marketingului online care are ca scop cresterea vizibilitatii websiteului pe internet prin intermediul motoarelor de cautare.

SEO – Optimizarea pe motoarele de cautare

Cu siguranta v-ati intrebat cum functioneaza motoarele de cautare. Motoarele de cautare folosesc programe de calculator numite in engleza “spiders”, traducerea in romana fiind paianjeni. Acestia scaneaza un website, ii memoreaza continutul si il transporta acasa (baza de date a motorului de cautare). Aici un alt program decide daca websiteul respectiv sau alte websiteuri sunt relevante pentru un anumit cuvant sau grup de cuvinte cautat. In functie de relevanta pe fiecare cuvant, acel motor de cautare afiseaza rezultatele (adica websiteurile cu acea informatie) pentru fiecare cuvant sau combinatie de cuvinte pe care le scriem in Google sau oricare alt motor de cautare.

Clasificarea relevantei unui website sau articol pe anumite cuvinte cheie se realizeaza pe baza a numerosi algoritmi. In functie de rezultatele analizei date de algoritmii motorului de cautare, se decide pozitia websiteului dumneavoastra in acel motor de cautare, pe anumite cuvinte cheie.

Utilizarea unui serviciu profesional de SEO este foarte important deoarece optimizarea pe motoarele de cautare reprezinta mult mai mult decat adaugarea de metatags (titlu, descriere, cuvinte cheie). Jellyfish este tot timpul la curent cu ultimele updateuri ale algoritmilor motoarelor de cautare cat si cu directia in care se indreapta aceasta industrie.

Vom folosi cele mai legitime tactici pentru a ne asigura ca websiteul dumneavoastra va genera mai mult trafic, iar acest lucru va fi realizat intr-un mod acceptat de motoarele de cautare. Clientii nostri beneficieaza de:

 • o analiza completa a siteului
 • o analiza a competitiei
 • design si sugestii de marketing
 • stabilirea cuvintelor cheie pentru care siteul trebuie sa obtina pozitii de top
 • optimizarea siteului pe aceste cuvinte cheie
 • introducerea siteului in directoare
 • construirea de linkuri externe
 • imbunatatirea experientei utilizatorilor (timp de incarcare, usurinta in navigare, etc.)

Tinta noastra este aducerea websiteului dumneavoastra in prima pagina a rezultatelor motorului de cautare pentru cuvintele relevante in maxim 6 luni; iar in perioada urmatoare, aceasta pozitie sa se imbunatateasca in mod constant.

 

Social media (platformele de socializare) reprezinta cea mai noua cale de a interactiona cu proprii clienti. Este o modalitate foarte buna de a afla ce spun oamenii despre brandul tau, despre un anumit produs, ce asteptari sau ce dorinte au. In urma unui studiu, reteaua de socializare Facebook are peste 3 milioane de utilizatori romani, iar Linkedin, care este un canal de social media dedicat oamenilor de afaceri, peste 140.000 de utilizatori. Este gresit pentru orice companie, fie mica sau mare, sa ignore o astfel de piata.

De ce o companie are nevoie de social media

Adevarata putere pe care o da social media este data de posibilitatea crearii unei comunitati in jurul companiei. Astfel, persoanele te pot cunoaste mai bine, iar prin informatiile sau serviciile oferite de tine, le poti castiga increderea. O incredere sporita inseamna o rata mai mare de conversie dintr-un simplu vizitator in cumparator.

O promovare corecta pe aceste canale populare cum sunt Facebook si Linkedin este un proces complex care nu se rezuma doar la crearea unui profil. Pe langa simpla comunicare de pe site, utilizatorii propriilor canale de social media trebuie sa faca foarte rapid legatura intre acel profil si websiteul dumneavoastra.