Prezenta Online

Cand vizitatorii ajung pe site-ul sau pe canalul de social media care va reprezinta, acestia trebuie sa-si dea imediat seama cu ce te ocupi, ce vinzi, cine esti sau ce informatii ai de oferit. In primele 3 secunde vizitatorul nu citeste nimic pe un site nou accesat. El doar scaneaza si cauta repere pentru a gasi ceea ce cauta.

Iti asiguram o prezenta online mai buna prin realizarea de branding online, optimizare si promovare pe platformele de socializare

Brandul reprezinta totalitatea perceptiilor unui consumator asupra unui produs sau a unei companii. Brandul nu este reprezentat doar prin logo, obiectivul sau domeniul de activitate al companiei. Un brand eficient trebuie sa transmita clientului cine esti, ce faci si cum faci.

In ultimii ani, prezenta oricarei companii pe internet a devenit obligatorie. Aceasta prezenta nu poate sa se realizeze in orice fel. Ea trebuie sa constituie o cale prin care consumatorii vad in compania ta ca fiind singura ce furnizeaza o solutie pentru problemele lor.

Cateva dintre beneficiile unei colaborari cu noi:

1. Imaginea firmei va fi asimilata si contopita in siteul dumneavoastra.

Cand vizitatorii ajung pe site, ei vor sti imediat cu ce te ocupi. Siteul va fi construit in asa fel incat sa transmita cele mai bune mesaje intr-o maniera care sa le asigure vizitatorilor cel mai sporit confort.

2. Te vom invata cum sa-ti creezi fani.

Majoritatea siteurilor incearca sa genereze cititori, vizitatori sau useri. Noi te invatam sa faci mult mai mult. Iti vom arata cum sa-i transformi pe toti acestia in fani. Fanii au o parere mult mai buna despre afacerea ta. Tot ei vor recomanda aceasta afacere si prietenilor sau colegilor, te vor urmari cu atentie in activitatile intreprinse si nu in ultimul rand vor cumpara mai mult.

3. Iti vom arata ce trebuie sa faci pentru ca siteul tau sa devina, intr-un scurt timp, un punct de referinta pentru domeniul din care face parte.

4. Te vom invata cum sa-ti promovezi imaginea pe toate canalele de socializare si care este cea mai buna abordare pentru fiecare canal in parte. (Facebook, LikedIn, Twitter, Youtube, etc.)

5. Trucuri de folosire a newsletterului

Pozitionarea unui mesaj, descrierea produsului tau si informatiile pe care le furnizezi intr-un newsletter sunt caracteristici foarte importante pentru succesul unei astfel de campanii.

Un trafic mai mare nu inseamna neaparat si mai multi clienti!

In mediul online de astazi, competitia este la un click distanta. Jellyfish are competenta si cunostiintele necesare pentru a-ti imbunatatii rata de conversie a vizitatorilor in clienti platitori.

Potrivit unui studiu efectuat de celebra companie Gartner Group, 50% din vanzarile pe internet sunt pierdute deoarece vizitatorii nu gasesc destul de usor ceea ce cauta.

Indicele ratei de conversie este cel mai important element care trebuie urmarit atunci cand vinzi un produs sau serviciu online. Totusi, peste 60% dintre cei ce vand online nu inteleg sau nu cunosc care este rata de conversie intre vizitatori si vanzari.

Alegand solutiile oferite de noi, va putem garanta ca intr-o perioada de timp relativ mica (5-8 saptamani) oportunitatile de vanzare si vanzarile companiei dumneavoastra vor creste cu 25-200% sau chiar mai mult.

Ce alte beneficii veti avea:
  • Bounce rate-ul va fi mai mic, adica vizitatorii vor sta mai mult pe site, deci sansa de a cumpara un produs va creste.
  • Crearea unei legaturi stranse intre magazinul online si canalele de social media (Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube).
  • Rapoarte complete despre ce face vizitatorul pe site-ul dumneavoastra. Veti descoperi unde dau vizitatorii click, cat stau timp stau pe o anumita pagina, pe unde intra si pe unde ies din website.
  • Optimizarea paginilor de vanzari pentru motoarele de cautare.
  • Imbunatatirea sistemului de navigatie. Vizitatorii vor gasi mult mai usor ceea ce cauta.
  • Iti vom aduce la cunostinta ultimele tehnici de marketing direct si te vom ajuta sa le implementezi

In zilele noastre, prezenta oricarei afaceri pe platformele de socializare trebuie sa constituie o normalitate. Este gresit ca o companie de orice marime sa ignore o piata cu peste 3 milioane de utilizatori romani de Facebook sau 140.000 de utilizatori romani a platformei de socializare dedicata afacerilor – Linkedin.

Prin folosirea acestor platforme va apropiati de vizitatori, posibili viitori clienti si va creati o comunitate in jurul companiei. Astfel, utilizatorii va pot cunoaste mai bine, iar prin informatiile sau serviciile oferite de compania dumneavoastra, le puteti castiga increderea. O incredere sporita inseamna o rata mai mare de conversie dintr-un simplu vizitator intr-un cumparator.

Ce putem face pentru dumneavoastra:
  • Va aratam cum sa va creati un profil complet optimizat pe cele mai importante platformele de socializare (Facebook, Linkedin, Twitter sau Youtube).
  • Va aratam cum sa dezvoltati campanii de marketing incununate de succes pe aceste platforme de socializare.
  • Cu ajutorul designului sau implementarii unor aplicatii specifice afacerii dumneavoastra, va vom ajuta sa promovati mai bine afacerea.