Echipa de web design Jellyfish este bine pregatita pentru a crea o structura si un design profesionist care scot in evidenta calitatile companiei/firmei dumneavoastra. In acelasi timp ne propunem ca rezultatul muncii noastre sa se reflecte in usurinta cu care clientii interactioneaza cu firma dumneavoastra.

Inca de la inceputul lor, websiteurile au evoluat in mod constant, schimband modul in care se fac afacerile online. In prezent, un website de prezentare are un impact enorm asupra potentialilor clienti. De cele mai multe ori, este prima interactiune intre client si compania dumneavoastra. Este foarte important ca siteul sa aibe o prezenta vizuala de cea mai buna calitate si in acelasi timp sa functioneze corect.

Suntem constienti ca pretul este intotdeauna o piedica sau o problema cand vine vorba de web design si ca intotdeauna se pot gasi alternative mai ieftine. Totusi, noi consideram ca web designul trebuie sa fie prioritar pentru dumneavoastra deoarece partea online a oricarei afaceri joaca un rol crucial in succesul firmei. Este foarte clar ca toata lumea vrea cel mai bun serviciu la cel mai mic pret, insa va garantam ca daca veti opta pentru o solutie ieftina, si rezultatul final va fi la fel de ieftin.

Echipa de design Jellyfish este sigura pe serviciile care le ofera si in acelasi timp va garanteaza ca pagina dumneavoastra de web va functiona corect si va fi in acelasi timp impecabila din punct de vedere vizual.

Serviciile noastre de web design ofera solutii de design care sunt facute de la zero pentru fiecare client in parte. De asemenea, in cazul in care dumneavoastra veniti cu idei, cu ajutorul experientei noastre, putem implementa un website profesionist exact cum vi l-ati imaginat. Pe langa web design oferim si servicii de design carti de vizita, flyere, mape de prezentare, pliante, cataloage si banere.


Informatii

  • Cristinescu Marian
  • Manager general
  • (+40) 751064455
  • cristinescu.marian@jellyfish.ro
  • contact@jellyfish.ro
  • Jellyfish SRL, str. Smeurisului, nr. 1, Timisoara, Romania